Bejelentkezés vagy Regisztráció

Hogyan működik a KivelCsináltassam.hu?

Ezen az oldalon a leggyakrabban felmerülő kérdésekre adunk választ. Ha itt nem találja meg kérdésére a válaszát, írjon nekünk a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeinkre!

MEGBÍZÓ VAGYOK, ÁRAJÁNLATOT KÉRNÉK

Mi a KivelCsináltassam.hu?

A KivelCsináltassam.hu oldal célja, hogy segítsen megtalálni azt, aki elvégzi Önnek a szükséges munkát. Van egy elvégzendő feladat, de nem tudja, kivel csináltassa? Nincs más dolga, csak adjon fel egy árajánlatkérést, és várja a bejövő ajánlatokat!

Miért jó nekem, ha ezt az oldalt használom?

Elsősorban rengeteg időt spórolunk Önnek. Ahelyett, hogy nekiállna a neten keresgélni olyan szakember után, aki azt a munkát ott, ahol Ön lakik, elvégzi, csak beírja, miről van szó, hol kell elvégezni a munkát és várja, hogy ki milyen árat ajánl.

Tényleg ingyenes az oldal használata az ajánlatot kérőknek?

A KivelCsináltassam.hu használata teljesen ingyenes az ajánlatkérők számára. Nincs semmilyen rejtett költség, nincs apróbetű. Soha nem küldünk semmilyen számlát Önnek.

Mit kell tennem, hogyan tudom igénybe venni az oldalt?

  • Kattintson az Ajánlatkérésre az oldal tetején.
  • Adja meg, milyen munkát, hol, mikor kellene elvégezni, és ki adja az alapanyagokat. Fontos, hogy minél pontosabban írja le, mit kellene elvégezni, mit lehet tudni a helyszínről, stb.
  • Küldje el az ajánlatkérést.
  • Ezt követően csak várnia kell az ajánlatokat. Ha beérkezik egy ajánlat, arról e-mailben kap értesítést. Saját oldalára belépve bármikor megtekintheti, hogy ajánlatkéréseire milyen árak érkeztek.
  • Ha kiválasztotta az Önnek legszimpatikusabb ajánlatot, kattintson az "Elfogadom az ajánlatot" gombra. Ezt követően eljuttatjuk a kiválasztott mesternek és Önnek is az elérhetőségeket, valamint egy összefoglalást, hogy mire kért árat és mit adott erre a nyertes.

Mi történik, ha egyik beérkezett ajánlat sem felel meg számomra?

Semmi probléma. Az oldal használata nem jár semmilyen kötelezettséggel: ha nem kapott megfelelő ajánlatot, nem kell elfogadnia egyiket sem.

Tévedésből elfogadtam egy ajánlatot, mi a teendőm?

Ha tévedésből olyan ajánlatot fogadott el, amit nem akart, akkor az elfogadás után azonnal írjon a regisztrált e-mail címéről egy levelet a emailcímre, és írja le, hogy melyik volt a tévesen elfogadott ajánlat. Ezt követően e-mailben értesítjük Önt, ha újra nyitottá válik ajánlatkérése, ekkor elfogadhatja az Önnek tetsző ajánlatot.

Miért fontos, hogy értékeljem az elvégzett munkát, illetve a mestert?

Ezzel azok dolgát könnyíti meg, akik később hasonló munkára kérnek árajánlatot - akár a sajátját is, ha legközelebb ajánlatot kér. A mesternek adott minősítések megjelennek az ajánlatában. Utána mindenki láthatja, mások hogyan értékelték őt korábban.

SZAKEMBER VAGYOK, AJÁNLATOT TENNÉK

Miért csatlakozzak a KiveCsináltassam.hu oldalhoz?

Mert segít munkákat szerezni azzal, hogy összegyűjti az ajánlatkéréseket. Ráadásul az oldalra érkezett árajánlatkérésekre ingyenesen adhat árajánlatot, így nincs kockázata: ha nem nyeri el a munkát, nem került semmibe.

Mennyibe kerül nekem az oldal használata?

A KivelCsináltassam.hu oldalon kizárólag az elnyert munkák után, tehát a sikeres ajánlattételek után számítunk fel közvetítési díjat. A jutalék mértéke függ az elnyert munka díjától is:

MunkadíjJutalék mértékeMinimum jutalék
20 000 Ft-ig7%200 Ft
20 000 - 100 000 Ft között6%1 500 Ft
100 000 - 200 000 Ft között5%6 000 Ft
200 000 Ft-tól4%10 000 Ft

Hogyan jelentkezhetek az oldalra, hogy én is ajánlatkéréseket kapjak?

Regisztrálnia kell, ahol megadhatja, hogy milyen munkákat, melyik megyékben vállal. A regisztráció ingyenes! A regisztrációban meg kell adnia egy adószámot is, ami segít az azonosításban, fontos, hogy csak igazi szakemberek alkossák az adatbázist. Emellett fontos, hogy működő emailcímet és mobiltelefonszámot adjon meg, mert ezeken tudjuk Önt értesíteni, ha ajánlatkérés érkezik, vagy ha elnyeri az egyik munkát.

Hogyan tehetek ajánlatot az ajánlatkérésekre?

Amikor olyan ajánlatkérés érkezik, amelyet elvállalna, és szeretne rá árat adni, a saját oldalára belépve tud rá ajánlatot tenni. A kiválasztott ajánlatkérésnél írja be az árat, írja le, hogy milyen feltételekkel vállalja az adott áron a munkát, és kattintson az "AJÁNLAT LEADÁSA" gombra. Fontos, hogy minél pontosabban írja körül, mit vállal az árért, mert így elkerülhető a későbbi vita. Az is fontos, hogy lehetőleg minél hamarabb reagáljon, ha a területére vonatkozó ajánlatkérés érkezik, mert lehet, hogy valaki megelőzi Önt, és ő nyeri el a munkát, ami az Öné is lehetett volna. Ezt követően, ha az ajánlatkérő elfogadja az ajánlatát, kap erről értesítést, és ekkor kapja meg az ajánlatkérő elérhetőségeit, valamint ekkor számítjuk fel a közvetítési díjat is.

Szakember vagyok, de tévedésből megbízóként regisztráltam, mi a teendőm?

Írjon nekünk regisztrált emailcíméről a címre, írja meg felhasználónevét és mi átállítjuk regisztrációját kivitelezőre.