Bejelentkezés vagy Regisztráció

Vásároljunk-e napkollektort?

2013-05-29 17:14:49

Ismét divatba jöttek a napkollektorok, számos viszonteladó terjeszti Magyarországon a napenergiát felhasználó látványos elemeket. Cikkünkben néhány szempontot emelünk ki, amely segíthet a vásárlási döntésben.

Tovább olvasom »

Kertészkedés nyár elején

2013-05-29 16:45:03

Nyár elején több dologra is oda kell figyelnie annak, akinek kertje, növényei vannak. Ehhez adunk segítséget cikkünkben: az öntözéshez és a kártevők elleni védekezéshez adunk tanácsokat.

Tovább olvasom »

Milyen fedőanyagot válasszunk tetőnkre?

2013-03-19 17:53:49

Védelmi funkciója mellett otthonunk látványát is meghatározza a tető, ezért fontos, hogy megfontoltan döntsünk, amikor tetőépítésnél kiválasztjuk a fedőanyagot. A KivelCsináltassam.hu egyik regisztrált szakemberének írása

Tovább olvasom »

Így lesz olcsóbb a fűtése

2013-02-26 10:58:51

Összeszedtünk néhány tippet azzal kapcsolatban, hogyan lehet a legolcsóbban megúszni a fűtési szezont. Melegedni kell, és a tél minden évben hideg, a fűtési szezont nem lehet elkerülni. Azonban nem mindegy, mennyiért tudjuk az otthon melegét biztosítani. Természetesen ez nagyban függ a fűtési rendszerünktől is, de van pár általános szabály, amit ha betartunk, azzal alacsonyabban tarthatjuk a számlánkat.

Tovább olvasom »

Tippek légkondicionáló vásárlásához

2012-09-27 12:14:03

Tavasszal érdemes leginkább megvásárolni a légkondicionálót. Ilyenkor még olcsóbb, mint főszezonban, és a választék is nagyobb, hiszen a nyári forróságban jelentősen megnő a készülékek vásárlása, így ilyenkor a vételár is több lehet, nem beszélve a beszerelésre való várakozásról, hiszen mindenki ilyenkor szerelteti a klímáját (ezért is érdemes igénybevenni a KivelCsináltassam.hu szolgáltatását, hiszen csak azok a szakemberek küldenek Önnek árajánlatot, akik el is tudják vállalni a beszerelést az Ön által megadott határidőn belül).

Tovább olvasom »
« Előző 1 2